Nye tømningsdage

Ny tømningsdag først klar 1. oktober 2017

1. oktober 2017 sker der ændringer i indsamlingen af genanvendeligt affald. Det betyder ny genbrugsbeholder, nye skraldemænd, ny tømningsfrekvens og nye tømningsdage.

Nye tømningsdage
Alle får ny tømningsdag med virkning fra 1. oktober 2017. De nye tømningsdage vil være synlige i vores Selvbetjening fra og med 1. oktober 2017. Desværre er det ikke teknisk muligt at vise dem før. Vi håber på borgernes forståelse og takker for tålmodigheden.

Ny tømningsfrekvens
Den gamle papirbeholder blev tømt hver 4. uge. Den nye beholder er dobbelt så stor og skal både rumme glas, metal og papir. Den bliver tømt hver 5. uge.

Ny skraldemand
På grund af den nye indsamlingsordning og nye indsamlingsruter, vil mange borgere også få ny skraldemand pr. 1. oktober 2017. Hjælp ham med at komme godt i gang.

Ny genbrugsbeholder
20.000 husejere på Lolland-Falster har allerede fået den nye genbrugsbeholder. 1. oktober vil i alt 41.000 husejere have modtaget den nye beholder og være klar til den nye ordning. Hvis du er nysgerrig kan beholderen ses på alle vores genbrugspladser. 

 

 

 

 

 

 

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...