Røde ekstra sække

Røde ekstra sække

Hvis du har for meget almindeligt husholdningsaffald, skal det afleveres i en af REFAs røde sække.

Får du brug for røde sække, kan de købes for 50 kroner pr. stk. i nedenstående dagligvarebutikker og på alle REFAs genbrugspladser. Prisen for rød sæk dækker både sækken, indsamlingen og behandlingen af affaldet.

Når du har fyldt en ekstra rød sæk, skal sækken lukkes og stilles ved siden af din affaldsbeholder til dagrenovation, så tager skraldemanden sækken med næste gang, der hentes affald ved din husstand.

Vær opmærksom på, at skraldemanden kun tager ekstra dagrenovation med, hvis det er i røde sække. De klare sække er kun til affald uden fordærveligt indhold og kan kun afleveres på genbrugspladsen.

Salg af sække på genbrugspladserne foregår som selvbetjening (uden personlig betjening). Betaling er udelukkede med MobilePay.

Det er også muligt at købe røde sække i REFAs kundecenter, Energivej 4, 4800, hvor der kan betales med kontanter eller MobilePay.

Du har også mulighed for at købe en rød sæk i en af nedenstående dagligvarebutikker:

 

Coma Møllevej 21 4872  Idestrup
Marielyst Turistinformation Marielyst Strandvej 54 4873  Væggerløse
Sol og Strand Marielyst Strandpark 3 4873  Væggerløse
Min Købmand Lupinvej 1 4873  Væggerløse
Super Brugsen Kæpgårdsvej 6 4840 Nr. Alslev
Dagli'Brugsen Wichmandsvej 14 4880  Nysted
Min Købmand Grønnegadevej 4 4892  Kettinge
       
       

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...