Glas og metal
De nye beholdere, der skal bruges fra 1. oktober, er delt i to rum. Det ene rum er til papir, det andet til glas og metal. Glas og metal skal være tømt for indhold og let skyllet.

I rummet til glas og metal må der lægges: Flasker og drikkeglas, emballageglas, glasvaser, øl- og sodavandsdåser, metallet fra fyrfadslys, bestik, søm, skruer, hængsler og beslag

Du skal stadig på genbrugspladsen med: Spejle, vinduesglas, ildfaste produkter, akvarier, elpærer, gryder, termokander, malingbøtter, spraydåser, porcelæn, keramik.

Stanniol og foliebakker lægges i skraldespanden med dit restaffald.

Download sorteringsvejledning for glas og metal

Papir
De nye beholdere, der skal bruges fra 1. oktober, er delt i to rum. Det ene rum er til papir, det andet til glas og metal.

Papir skal være helt rent og tørt.

I rummet til papir må der lægges:  Aviser, ugeblade, magasiner, breve, kuverter, papir, telefonbøger, paprør fra køkkenruller og emballageæsker i tynd karton (for eksempel fra morgenmad).

Du skal stadig på genbrugspladsen med: Bøger med hårdt omslag, flyttekasser og andet pap.

Pizzabakker, snavset papir, tapet, gavepapir, juice- og mælkekartoner lægges i skraldespanden med dit restaffald.

Download sorteringsvejledning for papir

 

 

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...