Genbrugsbeholdere

Genbrugsbeholdere

Din genbrugsbeholder skal du bruge til genanvendeligt affald. Indsamling af genanvendeligt affald er en fordel både for miljøet og for økonomien. Der bruges mange råstoffer og ressourcer på at fremstille blandt andet emballage. Det koster færre ressourcer at genbruge, end at producere nyt fra bunden. Derfor er det vigtigt, at vi udnytter de genanvendelige materialer, når det er muligt og giver mening.

Genanvendeligt affald består af papir, glas, metal og pap.

  • Indsamling af glas, metal og papir er en kollektiv ordning, som du betaler gennem dit grundgebyr. Derfor vil afhentning af papir, glas og metal hver 5. uge vise en pris på 0,00 kr. på din regning.
  • Indsamling af pap er en tilvalgsordning, som betales af bruger. Er du tilmeldt, vil gebyret for indsamlingsordningen fremgå af din regning. Det er selvfølgelig stadig muligt af aflevere dit pap i papcontaineren på en af REFAs genbrugspladser.

Døgnet rundt har du mulighed for at se din samlede regning på REFAs Selvbetjening.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...