Det er let at komme af med affaldet

Det er let at komme af med affald til genbrug

På  REFAs genbrugspladser på Lolland og Falster, kan du komme af med alt andet end dagrenovation. Er du i tvivl om, hvordan du skal sortere affaldet, så kig i sorteringsguiden eller spørg medarbejderne på genbrugspladsen.

REFAs genbrugspladser er indrettet efter REFA-modellen. Find nærmeste genbrugsplads på REFA kortet.

Genbrugspladsernes åbningstider

Vores genbrugspladser holder åbent året rundt - med meget få undtagelser. På enkelte dage i løbet af året kan din genbrugsplads holde lukket. Husk, at du må benytte alle genbrugspladser.

Mandag-fredag kl. 12 - 17
Lørdag-søndag kl. 10 - 16

Containerpladserne på Fejø, Femø og Askø har i princippet åbent døgnet rundt alle årets dage, men REFA henstiller til, at man kun benytter pladsen i de lyse timer. Pladserne er ubemandede.

1. januar, påskedag, pinsedag, 24., 25., 26. og 31. december er der lukket på alle genbrugspladser.
Åbningstider for øvrige helligedage

Hvor skal det hen?

Er du i tvivl om, hvordan du skal sortere affaldet? Kontakt personalet på pladsen, inden du læsser af. Så er du sikker på at sortere korrekt. Hvis du vil forerede dig hjemmefra så kig i sorteringsguiden.

Kun klare sække

For at sikre en bedre sortering, skal alt der afleveres på genbrugspladsen, være uden emballage eller i klare sække.

Klare sække gør det lettere for pladspersonalet at se, hvordan affaldet er sorteret, og om affaldet må modtages på genbrugspladsen. Samtidig kan pladspersonalet lettere vejlede om, hvilke containere affaldet skal afleveres i.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...