REFAs affaldshåndbog

Pas på vores medarbejdere

Genbrugspladserne er bygget til at gøre det nemt for dig at aflevere dit affald. Noget affald kræver dog ekstra opmærksomhed, da det håndteret forkert kan være både sundhedsskadeligt og sprængfarligt. Læs her om farlige affaldstyper, du skal være særligt opmærksom på…Miljøfarligt affald, også bare kaldet ’farligt affald’, er fx olie, kemikalier, maling og spraydåser.

Farligt affald må aldrig hældes i kloakken eller smides i skraldespanden. Det SKAL afleveres på genbrugspladsen - helst i original emballage. Hvis du ikke længere har original-emballagen, er det en god idé at mærke den nye emballage, så det tydeligt fremgår, hvad den indeholder.

Farligt affald er endnu mere farligt, hvis det blandes. Det kan udvikle sundheds- og sprængfarlige gasser. Derfor: Aflevér dit farlige affald enkeltvis på risten ved container 27.

Er du i tvivl om sortering, så kontakt personalet på pladsen, inden du læsser af. Så er du sikker på at sortere korrekt.

Apotekerordning

OBS! Medicinrester skal afleveres på apoteket.
Har du medicinrester og kanyler, kan du uden beregning aflevere dette på apoteket. Medicinrester skal afleveres i original emballage.

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...