Skjulte batterier og småt elektronik

Giv nyt liv til de skjulte batterier

Børnesko med lys i, blinkende hundehalsbånd, fødselsdagskort og juleslips med musik i. Det er sjovt og hyggeligt. Det kan også være nyttigt og gavne trafiksikkerheden.

Når det skal smides ud skal det i småt elektronik på genbrugspladsen
Når tingene går i stykker og skal smides ud, skal de afleveres på genbrugspladsen i Småt elektronik.

De skjulte batterier skal også i småt elektronik
Hvis du ikke har mulighed for at pille de skjulte batterier ud skal hele produktet - inklusive batterier - i småt elektronik på genbrugspladsen.

Giv de værdifulde metaller nyt liv
Både elektronik og batterier indeholder værdifulde metaller, som får nyt liv i nye produkter, når du sorterer det på genbrugspladsen.

Elektronik og batterier som IKKE sorteres korrekt udgør en risiko for miljøet.

Synlige batterier er farligt affald og skal i fraktion 28
Det er fint, hvis du selv kan pille batterierne ud. Du kan lægge det brugte batterier i en pose på låget af din affaldsbeholder eller tage posen med på genbrugspladsen, hvor de synlige batterier afleveres i fraktion 28 - kig efter de blå tønder.

Tak for hjælpen
Tak fordi du passer på miljøet og ressourcerne. Sammen kan vi gøre en forskel

 

 

 

Interview om de "skjulte batterier"
Mandag den 29. marts 2021 fortalte Radio Sydhavsøerne om skjulte batterier i ”Morgen på Sydhavsøerne”. Radiovært Kamilla Rusbjerg Nielsen interviewer REFAs kommunikationskonsulent Kenneth Prehn. Hør interviewet om de ”skjulte batterier” her:

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...