Besøg REFA

Rundvisninger og infoture

REFA arrangerer løbende besøg på kraftvarmeværket, genbrugspladserne og miljøcentrene. Her kan du som borger på Lolland-Falster få mulighed for at se, hvordan dit affald bliver til energi og hvordan REFA arbejder.

Af sikkerhedsmæssige årsager er der et begrænset antal pladser ved hvert arrangement. Børn skal være minimum ni år for at deltage. Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.

Kommende arrangementer bliver annonceret her på siden og i REFAs nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Gruppebesøg

REFA modtager gerne besøg fra større eller mindre grupper, både fra foreninger, virksomheder eller andre interesserede grupper. Vi tilbyder rundvisninger på alle genbrugspladser og to forskellige anlæg. Læs om anlæggene i vores besøgsfoldere:

På Maribo-Sakskøbing Kraftvarmeværk modtages kun besøg af grupper/foreninger og uddannelsesinstitutioner samt elever i udskolingen.

Rundvisninger på begge anlæg inkluderer gang på trapper. Der er ikke alle steder mulighed for at benytte elevator.

Forespørgsel om besøg skal ske til telefon 54 84 14 00 eller på mail til post@refa.dk.

Skole- og uddannelsesbesøg

REFAs skoletjeneste er et gratis tilbud til skoler og uddannelsesinstitutioner på Lolland og Falster. Skoletjenesten tilbyder læringsforløb og rundvisninger på genbrugspladserne, kraftvarmeværket i Nykøbing F. og Maribo-Sakskøbing Kraftvarmeværk (MSK).

Læs mere om REFAs skoletjeneste og book dit besøg.

Aktuelle REFA arrangementer

Der er i øjeblikket ingen aktuelle arrangementer.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...