Infoture

REFA arrangerer løbende besøg på affaldskraftvarmeværket, genbrugspladserne og miljøcentrene. Her kan du som borger på Lolland-Falster få mulighed for at se, hvordan dit affald bliver til energi og hvordan REFA arbejder. Vi kalder arrangementerne for infoture. 

Af sikkerhedsmæssige årsager er der et begrænset antal pladser ved hvert arrangement og børn skal være minimum ni år for at deltage. Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.

Kommende arrangementer bliver annonceret her på siden og i REFAs nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Infotur 25. maj 2018 - aflyst
Infotur 25. maj 2018 - aflyst


Turen er aflyst på grund af manglende tilmeldinger

 

Infotur 1. juni 2018


Besøg Affaldskraftvarmeværket i Nykøbing F.
Fredag 1. juni kl. 13-15.

Tilmelding her

Gruppebesøg

REFA modtager gerne besøg fra større eller mindre grupper. Vi tilbyder rundvisninger på alle genbrugspladser og to forskellige anlæg:

Sådan kan du arrangere et besøg
Forening, virksomhed eller anden gruppe:
Kontakt os på telefon 54 84 14 00 eller på mail: post@refa.dk

Skolebesøg

REFAs skoletjeneste er et gratis tilbud til grundskolerne på Lolland og Falster. Skoletjenesten tilbyder rundvisning på genbrugspladserne, affaldskraftvarmeværket i Nykøbing F. og Maribo-Sakskøbing-Kraftvarmeværk. Skoletjenesten tilbyder også undervisningsforløb på skolerne.
Kontakt skoletjenesten på telefon 54 84 14 11 eller mail: amp@refa.dk

Læs mere om REFAs skoletjeneste og se besøgsfilm.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...