Brugerpanel

REFAs brugerpanel

REFA er dit lokale multiforsyningsselskab. Netop fordi vi er lokale, vil vi gerne være nærværende i din hverdag og lytte til dig som bruger.

Derfor opretter vi fra 1. januar 2019 et brugerpanel, som kan give os inspiration til vores daglige arbejde med ressourcer, energi, forsyning og affaldshåndtering på Lolland-Falster.

Panelets opgaver vil først og fremmest bestå i at give feedback på den information og de løsninger, der er tilgængelige for borgerne.

Vil du være med i REFAs brugerpanel?

Deltagelse i panelet er frivilligt. Som deltager forpligter du dig for et år ad gangen, med mulighed for at sige ja i yderligere to år. Du kan højst deltage i panelet i tre år i alt. Derefter skal en ny deltager udpeges. Det er altid den/de længstsiddende, der skiftes ud.

Brugerpanelet arbejder som udgangspunkt elektronisk.

Udvælgelse af paneldeltagere

Vi skal bruge fire personer fra Lolland Kommune og fem personer fra Guldborgsund Kommune til vores panel. Brugerpanelet er sammensat med fordeling på samme måde som REFAs politisk valgte bestyrelse. Bestyrelsen kan du læse mere om her.

Vi sammensætter panelet ud fra besvarelserne i et spørgeskema, som skal gøre os klogere på din hverdag og dit forhold til affald, genbrug og ressourcer. Ud fra svarene vælger vi de ni personer, der til sammen giver det bredest sammensatte panel og størst mulige værdi for REFAs arbejde. Det betyder, at dem du kommer til at være sammen med i panelet, er meget forskellige personer.

Hvis ikke du bliver udvalgt til at deltage i REFAs brugerpanel ved opstarten, har du altid mulighed for at søge igen.

Betingelser for deltagelse

Der er ganske få betingelser for at deltage i brugerpanelet. De er:

 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Nuværende og tidligere medarbejdere på REFA må ikke deltage i panelet. Det samme gælder for nuværende medarbejderes nærmeste familie (børn og forældre) og det der kan sidestilles med disse.

Din profil

Vi har brug for dig som paneldeltager, som

 • Er bosat permanent i Lolland eller Guldborgsund Kommune.

 • Har lyst til at være frivillig.

 • Har adgang til en PC med netforbindelse.

 • Har en gyldig e-mailadresse.

 • Har et nogenlunde forhold til IT og kan begå dig med hjælp.

 • Har mulighed for at afsætte mellem 10-25 timer årligt til fx at svare på spørgsmål, deltage i interviews, se en film eller forholde dig til andet, som vi gerne vil have input til.

 • Er åben over for at prøve noget nyt og møde nye mennesker, som ikke nødvendigvis er magen til dig eller har samme meninger.

 • Har lyst til at være aktiv i et lokalt netværk.

 • Forstår, at vi ikke altid kan gøre, hvad panelet synes er smart - men at vi lytter, til det der bliver sagt.

Sådan tilmelder du dig

Hvis du kan sige ja til den profil, vi har beskrevet her i nyhedsbrevet, skal du skynde dig at klikke videre på knappen herunder og besvare de spørgsmål, der kommer frem.

Det er vigtigt for udvælgelsen, at du svarer på samtlige spørgsmål. Det tager cirka fem minutter.

Tryk "Afslut - send tilmelding", når du er færdig.

Du får besked på mail inden udgangen af 2018, om du er udvalgt til brugerpanelet eller ej.

Tilmeld dig her


Gå til tilmeldingsformularen

(åbner i et nyt vindue)

Behandling af oplysninger

Vi bruger kun dine oplysninger til at udvælge vores paneldeltagere. Vi behandler oplysningerne i dyb fortrolighed. Vi sletter oplysningerne, når vi har udvalgt deltagerne, med mindre du giver samtykke til andet.
 
Hvis du fortryder din tilmelding, skal du sende en skriftlig besked om det til post@refa.dk.
 
 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...