REFAs politikker

REFAs politikker

REFA medvirker til at løse nogle af samfundets miljøproblemer. Vi behandler affald og producerer energi. Det skal naturligvis ske på en korrekt og samvittighedsfuld måde, der tager hensyn til både miljøet og medarbejderne.

Som en forholdsvis stor arbejdsplads i lokalområdet Lolland-Falster og med yderligere et betydeligt antal afledte arbejdspladser er det vigtigt, at virksomhederne I/S REFA og REFA Energi A/S med underliggende 100 % ejede datterselskaber har fokus på, hvorledes REFAs aktiviteter har indflydelse både internt i virksomheden og på det omgivende lokale samfund.

I takt med at behandling af affald er blevet mere og mere specialiseret og ikke kun foregår i lokalområdet, men også nationalt og internationalt, er det ligeledes vigtigt at forholde sig til, hvorledes sådanne opgaver løses udenfor lokalområdet, når der er tale om opgaver som løses for REFA.

Endelig er det som en virksomhed, som kunder i nogle sammenhænge er tvunget til at benytte sig af, vigtigt at forholde sig til, hvorledes REFA skaber størst brugsværdi for disse kunder.

REFA har stor opmærksomhed rettet mod miljø og arbejdsmiljø. Det gælder ikke kun REFAs egne medarbejdere, men naturligvis alle, der skal færdes og arbejder på vores anlæg.

REFA har bogstaveligt talt papir på, at virksomhedens miljøindsats foregår efter de bedste internationale standarder. Certifikatet er er udstedt af Force Certification. Certificeringen bygger på kritisk gennemgang af REFAs håndteringen af de mange miljømæssige udfordringer, der knytter sig til driften af et moderne affalds- og energiselskab. Den kritiske revision fortages en gang om året af uvildige, eksterne kontrollanter.

Som energiselskab har REFA fokus på klimapolitikken og de nødvendige bestræbelser på at nedbringe udledningen af skadelige drivhusgasser i atmosfæren.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...