Affaldsindsamling

Hold Naturen Ren - indsamling af henkastet affald

Hvert forår står REFA i samarbejde med Lolland og Guldborgsund kommuner for Hold Naturen Ren-kampagnen. Kampagnen er en del af Danmarks Naturfredningsforenings årlige landsdækkende affaldsindsamling. I år er det 10. år, REFA står for den lokale indsamling.

Under kampagnen samler hundredevis af aktive borgere henkastet affald i lokalområder og natur. REFA udleverer arbejdshandsker, sikkerhedsveste, klare sække og sorteringsvejledning som hjælp til jeres indsamling. På den måde gør vi i fællesskab en indsats for miljøet og holder vores nærmiljø rent.

Tilmelding efter 1. marts skal ske direkte hos Danmarks Naturfredningsforening.

Vær opmærksom på, at der ikke længere kan bestilles indsamlingsmaterialer.

De materialer der allerede er bestilt gennem REFA, kan hentes fra mandag 25. marts på Maribo, Nakskov eller Nykøbing F. genbrugsplads i åbningstiden.

Har du spørgsmål til indsamlingen, skal du kontakte Anne-Mette Petersen på telefon 54 84 14 11 eller på mail: holdnaturenren@refa.dk
 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...