Affaldsindsamling

Hold Naturen Ren 2020

Hold Naturen Ren kampagen udskydes til den 19. september 2020.

Hold Naturen Ren afholdes normalt i foråret, men udskydes på grund af Corona-krisen til lørdag den 19. september 2020.

REFA faciliterer den lokale kampagne, hvor flere hundrede aktive borgere på Lolland-Falster hvert år indsamler henkastet affald i nærområdet og natur.

Hold Naturen Ren er en del af Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling, som REFA gennemfører i samarbejde med Guldborgsund og Lolland kommuner.

Brug dagen som anledning til at mødes med din nabo, familie eller forening, hvor I har et fælles formål til glæde for alle og naturen.

 

TILMELDING TIL AFFALDSINDSAMLING 2020

 

Affaldsindsamling i naturen lørdag den 19. september 2020

Hvis du vil gøre brug af REFAs tilbud om materialer skal du både melde til hos Danmarks Naturfredningsforening og hos REFA.

Klik på tegningen eller her

 

Tilmelding senest 5. september, hvis du vil gøre brug af REFAs tilbud om arbejdshandsker m.m.

REFA udleverer:

På den måde gør vi i fællesskab en indsats for miljøet, og holder vores nærmiljø rent. Tilmeld dig og bestil materialer her senest den 5. september 2020.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til indsamlingen, kontakter du Anne-Mette Petersen på telefon 54 84 14 11 eller på mail: holdnaturenren@refa.dk

Vi opfordre til, at I også samler affald udenfor kampagnen, hvor I kan få glæde af veste og handsker og samtidig spare på ressourcerne.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...