Børn og unge bliver ambassadører for affaldssortering

28. april 2017

 

I Lindholm-området i Nykøbing Falster skal der de næste par måneder arbejdes med at gøre det let og sjovt at sortere sit affald.
 
I samarbejde med Guldborgsund Kommune har REFA inviteret en gruppe børn og unge fra området til at blive affaldsambassadører. De skal hjælpe med at finde på gode tiltag, så områdets beboere på en god og gerne sjov måde lærer, hvordan de skal sortere deres affald og vigtigheden af at bruge de opstillede affaldsspande.
 
Nogle af ambassadøropgaverne går ud på at udsmykke områdets affaldsbeholdere. Og måske skal der laves små skilte, eller andet der gør det let at se, hvor man kan komme af med sit affald – og hvordan det skal sorteres.
 
- REFA er glade for at være med til at oplære og støtte de unge affaldsambassadører. Vi tror, at det er en god ide at inddrage børn og unge i arbejdet med at formidle de vigtige budskaber om sortering af affald og at holde naturen fri for affald, siger direktør for REFA Mette Suhr Stoffregen.
 
De unge ambassadører arbejder hen over foråret og efteråret med at finde på løsningsforslag og få dem realiseret. Det hele præsenteres ved en event i Lindholm-kvarteret til oktober.
 
Projektet sker i samarbejde med områdets boligselskaber, Restart Lindholm og Lindeskovskolen.

Har du spørgsmål til projektet kan du kontakte Julie Priess Hansen, jph@refa.dk

Falsk sms i omløb

Siden begyndelsen af april har adskillige borgere modtaget en sms fra en afsender, der kalder sig Renovation. REFA har intet med denne sms at gøre!

Vi anbefaler, at man hverken besvarer sms eller ringer til det 10-cifrede telefonnummer, der står som afsender. Vi kan ikke udelukke, at det er et forsøg på it-svindel.

Vi er vidende om, at en borger har kontaktet politiet i samme anledning. Politiet har opfordret ham til at slette den falske sms.

For god ordens skyld skal REFA understrege, at vi ikke har en sms-tjeneste knyttet til vores renovationsservice og derfor heller ikke udsender sms til borgerne om renovation.

Billedet viser, hvordan den falske sms ser ud på en Samsung-telefon.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...