Book tid til genbrugsplads og grenplads

Slut med tidsbestilling fra og med 1. juni

Danmark er på vej til normale tilstande. Det er genbrugspladserne også. Fra og med 1. juni afskaffer REFA genbrugspladsernes bookingsystem. Selv om det igen bliver muligt at køre på genbrugspladsen uden tidsbestilling, skal vi fortsat holde afstand og vise hensyn. 

Booking-systemet stopper - men vi skal fortsat vise hensyn

Genbrugspladsernes booking-system er stoppet med udgangen af maj. Fra 1. juni kan alle køre på genbrugspladsen uden tidsbestilling.

Selvom bookingsystemet er stoppet, gælder disse retningslinjer fortsat:

  • Max en bil ved hver container - hold afstand og undgå tæt kontakt
  • Der er begrænsning på hvor mange biler, der kommer ind på genbrugspladsen ad gangen
  • Kom alene: Så få personer i hver bil som muligt
  • Aflevér dine ting hurtigt, så andre kan komme til
  • Overhold myndighedernes anvisninger og hygiejneregler: Hold afstand vis hensyn
  • Følg personalets anvisninger, herunder eventuelle begrænsninger vedrørende antal af biler og personer på pladsen
  • Medbring egne handsker, egen kost, skovl og håndsprit (Pladsernes koste og skovle er fjernet for at minimere smitterisiko)
  • Kundetoiletter er lukkede
Åbningstider på genbrugspladserne

Din dagrenovation tømmes som normalt

De skærpede forholdsregler får ingen indflydelse på tømningen af din dagrenovation. . Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores SMS-service - så får du besked, dagen før vi kommer hos dig. Du finder SMS-service i Selvbetjening.

Vigtigt! Luk dine affaldsposer
Vi henstiller til, at du i den nærmeste fremtid er ekstra omhyggelig med at lukke dine affaldsposer. Slå en ekstra knude på skraldeposen eller lukden med snor, tape eller strips inden du smider den i beholderen til dagrenovation. Din skraldemand skal kunne passe sit arbejde uden at frygte coronavirus / COVID-19 fra affaldet (f.eks. snotklude, bleer eller andet affald). Vis hensyn og gør hvad du kan for at minimere risikoen for eventuel smittespredning- Husk også at stille din beholder frem og undgå unødig kontakt med skraldemanden.

Miljøcentrene har åbent som normalt
Miljøcentrene på Hasselø og i Gerringe har åbent som normalt for vognmænd og erhvervsliv. Se åbningstider her: Miljøcenter Hasselø og Miljøcenter Gerringe

Kundecenter har reducerede åbningstider
Som følge af nedsat kapacitet behandler REFA Kundecenter kun henvendelser vedrørende manglende tømning af beholdere. Samtidigt er telefonernes åbningstider ændret:

Mandag - torsdag                          9:30-16:00               
Fredag                                              9:30-13:00

  

 

REFA er en multiforsyningsselskab, derfor opretholdes almindelig drift på vores værker, der producerer strøm og fjernvarme.

Informationen på denne side vi løbende blive opdateret, når vi har nyt til vores kunder.

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...