REFA Nyhedsbrev

REFA nyhedsbrev

Vil du informeres om, hvad der sker i "affaldsverdenen"?

Tilmeld dig REFAs nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet udsendes mellem 6-12 gange om året og kun via mail. Du kan vælge mellem at tilmelde dig som privat borger eller som erhverv.

Indholdet er hovedsageligt information og påmindelser omkring praktiske ting som eksempelvis lukkedage, ændring i afhentning af dagrenovation, nye sorteringskrav på genbrugspladserne og andet der er vigtigt for din hverdag. Der vil også være information om REFAs arrangementer for borgerne på Lolland-Falster. Sker der ting på landsplan, som vi mener kunne have din interesse, vil vi også informere om dette.

De oplysninger du tilmelder dig med, vil kun blive brugt til at sende dig REFAs nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen, ved at trykke på afmeld i bunden af nyhedsbrevet.

Desværre har vi oplevet at nogle nyhedsbrevsabonnenter ikke modtager nyhedsbrevet. Disse modtagere har youmail.dk konti. Det er ikke lykkes at finde årsagen.

Tilmeld til REFAs Nyhedsbrev

Indtast navn
 
Indtast firmanavn
 
E-mail
 
 

Nedenfor kan du vælge, om du ønsker at modtage nyhedsbreve, der henvender til private borgere eller om du ønsker at modtage nyhedsbreve målrettet erhvervslivet.

Sæt kryds i dem du ønsker at modtage.

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart, og REFA indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse (fx ved tilmelding til nyhedsbrev).

Læs mere om behandling af personoplysninger for modtagere af REFAs nyhedsbrev og brugere af hjemmesiden refa.dk.

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...