REFAs skoletjeneste

REFAs skoletjeneste - midt i en corona-tid

REFAs skoletjeneste er et gratis tilbud til grundskolerne på Lolland og Falster. Tilbuddet er et godt supplement til undervisningen i naturfag, fysik/kemi, geografi, biologi og samfundsfag. Eleverne lærer om ressourcer, miljø og energi gennem praktiske øvelser og rundvisninger på vores anlæg.

Skoletjenesten er også gratis for gymnasiale og erhvervsrettede uddannelser, som ønsker at sætte affald, energi og miljø på skemaet.

Som led i REFAs forholdsregler mod corona-virus er rundvisninger og læringsforløb på varmeværker og genbrugspladser midlertidigt stillet i bero for at begrænse smitterisikoen blandt personalet.

I stedet tilbyder REFAs skoletjeneste at komme ud på skolerne med et læringsforløb, der giver eleverne indsigt i, hvad der sker med deres affald til genbrug og energiudnyttelse.

Læringsforløbene præsenteres her på siden og er tilpasset forskellige aldersgrupper og målgruppe - i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Udfyld formularen Book et besøg og lav en forespørgsel om et besøg.


 

Grundskole 0. - 3. klasse

Læs mere

Grundskole 4. - 6. klasse

Læs mere

Grundskole 7. - 10. klasse

Læs mere

Gymnasiale uddannelser

Læs mere

Erhvervsrettede uddannelser

Læs mere

Booking: Få besøg af REFA

REFAs skoletjeneste er et gratis tilbud til skoler og uddannelsesinstitutioner på Lolland-Falster.

 

Dannelsesrygsækken

Lolland og Guldborgsund Kommunes Dannelsesrygsæk sikrer, at alle børn i kommunale dagtilbud og skoler modtager læringsforløb indenfor kunst- kultur og natur.

Læs mere

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...