REFAs skoletjeneste

REFAs skoletjeneste

Sæt affald, energi og miljø på skoleskemaet, få besøg af REFAs skoletjeneste.

REFAs skoletjeneste er et gratis tilbud til grundskolerne på Lolland og Falster. Et godt supplement til undervisningen i for eksempel naturfag, hvor børnene gennem praktiske øvelser lærer om ressourcer, miljø og energi.

Undervisningen tager udgangspunkt i elevernes nærmiljø og lokalområde og kan kombineres med et besøg på den nærmeste genbrugsplads og/eller REFAs affaldskraftvarmeværk i Nykøbing F. Skoletjenesten er fleksibel og tilpasser undervisningen til elevernes aktuelle tema og faglige miljø.

I samarbejde med andre affaldsselskaber og kommuner har REFA udviklet et spændende og relevant undervisningsmateriale. Materialet giver børn og unge i alle aldre en engagerende og underholdende forståelse af fremtidens udfordringer med affald og affaldsbehandling, se mere på www.affaldsuniverset.dk og www.affald.dk

Skolegruppen affald.dk har produceret 41 små film om affald, miljø og genbrug. Filmene ligger på Youtube under affalddk.

Vil du vide mere
Vil du og dine kollegaer høre mere om REFAs skoletjeneste eller booke et besøg, så kontakt REFAs formidler, Anne-Mette Petersen, som gerne kommer ud og fortæller mere om tilbuddet, eksempelvis i forbindelse med et lærermøde.

Kontakt REFAs skoletjeneste, hvis du har spørgsmål eller vil have affald, energi og miljø på skoleskemaet.
 
Formidler
Anne-Mette Petersen
Direkte telefon: 54 84 14 11
Email: amp@refa.dk

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...