REFAs skoletjeneste

REFAs skoletjeneste

REFAs skoletjeneste er et gratis tilbud til grundskolerne på Lolland og Falster. Tilbuddet er et godt supplement til undervisningen i naturfag, fysik/kemi, geografi, biologi og samfundsfag. Eleverne lærer om ressourcer, miljø og energi gennem praktiske øvelser og rundvisninger på vores anlæg.

Skoletjenesten er også gratis for gymnasiale og erhvervsrettede uddannelser, som ønsker at sætte affald, energi og miljø på skemaet.

Skoletjenesten tilbyder besøg på den nærmeste genbrugsplads, REFAs kraftvarmeværk i Nykøbing F. eller Maribo-Sakskøbing kraftvarmeværk (MSK). Skoletjenesten er fleksibel og tilpasser besøgene til elevernes og de studerendes aktuelle tema og faglige miljø.

Find det helt rigtige forløb herunder.
 

Grundskole 0. - 3. klasse

Læs mere

Grundskole 4. - 6. klasse

Læs mere

Grundskole 7. - 10. klasse

Læs mere

Gymnasiale uddannelser

Læs mere

Erhvervsrettede uddannelser

Læs mere

Book dit besøg på REFA

REFAs skoletjeneste er et gratis tilbud til skoler og uddannelsesinstitutioner på Lolland-Falster.

 

Dannelsesrygsækken

Lolland og Guldborgsund Kommunes Dannelsesrygsæk sikrer, at alle børn i kommunale dagtilbud og skoler modtager læringsforløb indenfor kunst- kultur og natur.

Læs mere

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...