REFAs skoletjeneste

REFAs skoletjeneste

REFAs skoletjeneste er et gratis tilbud til grundskolerne på Lolland og Falster. Tilbuddet er et godt supplement til undervisningen i naturfag, fysik/kemi, geografi, biologi og samfundsfag. Eleverne lærer om ressourcer, miljø og energi gennem praktiske øvelser og rundvisninger på vores anlæg.

Skoletjenesten er også gratis for gymnasiale og erhvervsrettede uddannelser, som ønsker at sætte affald, energi og miljø på skemaet.

Refa har åbnet for rundvisninger og forløb på genbrugspladserne på Lolland og Falster samt på kraftvarmeværket i Nykøbing Falster. Vi glæder os til at tage imod jer.

I november 2021 forventer vi at være klar med et helt nyt undervisningslokale på Energivej, som med et interaktivt fokus vil formidle viden om ressourcer, miljø og energi. Dermed sættes besøg på skolerne i bero, idet det nye undervisningslokale vil skabe nye muligheder for formidling. 

Udfyld formularen Book et besøg og lav en forespørgsel om et besøg.


 

Grundskole 0. - 3. klasse

Læs mere

Grundskole 4. - 6. klasse

Læs mere

Grundskole 7. - 10. klasse

Læs mere

Gymnasiale uddannelser

Læs mere

Erhvervsrettede uddannelser

Læs mere

Dannelsesrygsækken

Lolland og Guldborgsund Kommunes Dannelsesrygsæk sikrer, at alle børn i kommunale dagtilbud og skoler modtager læringsforløb indenfor kunst- kultur og natur.

Læs mere

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...