Underviseren

Booking: Få besøg af REFA

Udfyld formular Book et besøg og lav en forespørgsel om et besøg.

Når nedenstående formular er sendt, får du en kvitteringsmail med de oplysninger, du har angivet. Herefter kan der gå op til 7 hverdage, før du får en bekræftelse på forløbet.

Besøget er først endeligt bekræftet, når du har fået besked på mail fra os.

Vi glæder os til at se dig.

 
Alle oplysninger nedenfor skal udfyldes.
 
 
Indtast kontaktoplysninger
 
 
 


 
 
 
 
Indtast informationer omkring skole / klassetrin og forløb
 
 
 
 
Vælg venligst de læringsforløb eller rundvisninger du ønsker
 
 
På Maribo-Sakskøbing Kraftvarmeværk modtages kun besøg af udannelsesinstitutioner samt elever i udskolingen
 
 
 
 
 
 
Indtast venligst 1-3 datoer (mandag - fredag)
 
 
 
 
 
Indtast venligst 1-2 ønskede tidspunkter (klokken 9-14 mandag til torsdag og klokken 9-12 fredag)
 
 
 
 
Vær opmærksom på, at nogle perioder og tidspunkter er mere efterspurgte end andre. Derfor kan vi ikke garantere dine valg.
 
 
 
Når du indtaster dine oplysninger i denne formular, behandler REFA dine personoplysninger. Læs mere om denne behandling for brugere af hjemmesiden og samarbejdspartnere.
 
 
 

Krav om sikkerhed og deltagelse

Når I besøger REFA

Når du og din klasse besøger REFA, kommer I ind i hjertet af en aktiv arbejdsplads. Vi arbejder døgnet rundt og der er både maskiner og trafik på vores områder. Det betyder, at al færdsel på REFAs områder skal ske med sikkerhedsveste og hjelme på, som I får udleveret på REFA. Eleverne skal gerne have lukkede sko på.

Vi modtager som udgangspunkt kun én klasse ad gangen (max. 28 elever). Andet skal arrangeres i samarbejde med vores formidlere. Besøgene forudsætter aktiv deltagelse fra mindst to voksne under hele forløbet.

Når REFA er på besøg hos jer

Eleverne forventes at hjælpe til, når materialer og udstyr til gruppeaktiviteterne skal bæres ind fra skoletjenestens bil og tilbage igen. Læringsforløbene kræver plads til op til fire arbejdsgrupper, afhængigt af forløbet. Forløbene er baseret på aktiv deltagelse fra mindst to voksne under hele forløbet. Det er vigtigt, at der er voksne til at guide og bakke eleverne op under gruppeaktiviteterne. Det er en fordel, at der er adgang til et smartboard eller andet udstyr til fremvisning af præsentationer (PowerPoint) og film. God netværksdækning er også nødvendig.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...