Dannelsesrygsækken

Dannelsesrygsækken

Det tværkommunale samarbejde Kulturtjenesten har siden 2011 sikret, at børn og unge i Lolland og Guldborgsund Kommuner kan deltage i fagligt relevante og kreative læringsforløb hos kommunernes egne kulturaktører.

Fra skoleåret 2019/2020 starter det 3-årige projekt "Dannelsesrygsækken", der består af en række obligatoriske og gratis læringsforløb i kommunerne.

Dannelsesrygsækken sikrer, at alle børn i kommunale dagtilbud og skoler modtager kvalificerede læringsforløb indenfor kunst, kultur og natur.

Læs mere om Dannelsesrygsækken på Kulturtjenestens hjemmeside.

Datoer og tidspunkter for læringsforløb

Kulturtjenesten er tovholder på Dannelsesrygsækken. Du skal derfor kontakte Kulturtjenesten direkte, hvis du har spørgsmål til datoer, rammer, praktik og indhold.

Besøgsdatoerne kan ikke ændres, men der er mulighed for at bytte med andre klasser. Hvis du bytter dato med en anden klasse, skal du give besked om de ændrede datoer til REFA Skoletjeneste på academy@refa.dk

REFAs læringsforløb om affald og bæredygtighed

REFAs tilbud i Dannelsesrygsækken fungerer som understøttelse af det daglige arbejde med 9. klasse med temaet "Affald og bæredygtighed".

Læringsforløbet understøtter mange af de emner, som er beskrevet i fælles mål for naturfagene. Forløbet giver et indblik i, hvordan REFA i praksis arbejder med FNs Verdensmål (nr. 7, 11 og 12) og klæder eleverne på til den fællesfaglige naturfagsprøve.

Kontakt REFAs skoletjeneste, hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i vores obligatoriske læringsforløb.

Formidler
Jane Frøhling
Direkte telefon: 54 84 14 62

Email: academy@refa.dk

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...