Få besøg af REFAs skoletjeneste

Få besøg af REFAs skoletjeneste

Et undervisningsforløb tilrettelægges for en klasse ad gangen. Forløbet varer toenhalv-tre timer og indeholder praktiske øvelser, tilrettelagt i samarbejde med skolen. Skoletjenesten kan være klar på din skole i følgende tidsrum:

Mandag-torsdag klokken 9-14
Fredag klokken 9-12

 

Krav til skolen
Forløbet er beregnet til en klasse (max. 28 elever) ad gangen. Skoletjenesten forventer aktiv deltagelse af mindst to voksne under hele forløbet. Det er vigtigt, at der er voksne til at guide og bakke eleverne op under gruppeaktiviteterne.

To lokaler med plads til fire arbejdsgrupper. Det vil være en fordel, at et af lokalerne er udstyret med smartboard eller andet udstyr til fremvisning af præsentationer (PowerPoint) samt god netværksdækning.

Eleverne forventes at hjælpe til, når materialer og udstyr til gruppeaktiviteterne skal bæres ind fra skoletjenestens bil og tilbage igen.


Formidler
Anne-Mette Petersen
Direkte telefon: 54 84 14 11
Email: amp@refa.dk

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...