Julekalender 2017

Julekalenderkonkurrence 2017

Tre gange inden jul trækkes to vindere af ugepræmie samt den store hovedpræmie til sidst. Der trækkes en vinder fra Guldborgsund og en fra Lolland hver gang. Vinderne offentliggøres her og præmierne kommer ud til klasserne inden for en uge efter trækningen.

Vindere af hovedpræmien

Vindere af hovedpræmien

Hovedpræmien blev trukket af kedelpasser Tom Christensen. Han trak vinderne i hjertet af Affaldskraftvarmeværket på Energivej 4 i Nykøbing F. - nemlig i værkets kontrolrum.

Lolland kommune: 5. klasse på Stenoskolen i Nakskov
Guldborgsund kommune: 4.a på Nørre Vedby Skole & Børnehus

Præmien til de heldige klasser er en helt særlig dag på genbrugspladsen i Nykøbing F. fyldt med sjov, leg, konkurrencer og god forplejning.

REFA ønsker vinderne tillykke.

Første ugepræmier er udtrukket

Første ugepræmier er udtrukket

Teamleder Carsten Wilhelmsen fra REFAs Entreprenørteam trak første uges heldige vindere. Carsten stod omgivet af de minicontainere, som teamet arbejder med til hverdag. Vinderne af de første ugepræmier er:

Guldborgsund Kommune: 3. klasse på Stubbekøbing Skole, 1. afdeling
Lolland Kommune: 5. klasse på Fjordskolens Dannelundeafdeling

Anden uges præmier er udtrukket

Anden uges præmier er udtrukket

Servicemedarbejder Charlotte Egedal Pedersen trak anden uges heldige vindere. Charlotte trak vinderne i REFAs kantine på Energivej i Nykøbing F. Vinderne af anden træknings ugepræmier er:

Lolland Kommune: 0.A fra Maribo skoler Blæsenborgafdelingen
Guldborgsund Kommune: Børnehaveklassen fra Sydfalster Skole

Tredje uges præmier er udtrukket

Tredje uges præmier er udtrukket

E-kedelpasser Majbritt Olsen trak tredje uges heldige vindere. Majbritt trak vinderne foran halmballerne på Maribo-Sakskøbing-Kraftvarmeværk. Vinderne af tredje træknings ugepræmier er:

Guldborgsund Kommune: 1.A fra Ellekildeskolen i Sakskøbing.
Lolland Kommune: 6.y fra Sankt Birgitta Skole i Maribo.

Vinderne fra Ellekildeskolen

Vinderne fra Ellekildeskolen

1. a Ellekildeskolen i Sakskøbing vandt den tredje ugepræmie i julekalenderkonkurrencen 2017. På den første skoledag efter nytår blev det til en lille fortælling om projektet ved morgensangen. Præmierne blev overrakt og foto sendt til REFA som tak.

 

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...