TA:K for dit skrald

Tak for dit skrald

I Lindholm i Nykøbing F. var børn og unge i foråret og sommeren 2017 omdrejningspunkt for en kampagne med fokus på bedre sortering af affald og mindre affald i naturen.

Kampagnen hed TA:K for dit skrald og var søsat af Guldborgsund Kommune og REFA i samarbejde med områdets boligselskaber, Projekt Lindholm og Lindeskovskolen.

 

De unge fandt på navnet
De unge fandt på navnet

Gruppen Nudge Lindholm, som er unge i klassetrinnet 7.- 10. klasse, har i foråret 2017 sat fokus på affald i naturen. De unge er kommet med gode idéer til kampagnen, herunder kampagnens navn TA:K for dit skrald og medvirket i -radio-, avis- og tv-indslag, hvor de har formidlet vigtigheden af ikke at smide affald i naturen.

I løbet af efteråret 2017 bliver 5. og 6. klasse på Lindeskovskolen uddannet til skraldeeksperter og arbejder samtidig med at sætte fokus på sortering af affald.

Kampagnen blev afsluttet med et offentligt event i Lindholm i efterårsferien.

 

 

Samarbejdspartnere
Samarbejdspartnere

Kampagnen TA:K for dit skrald er søsat af Guldborgsund Kommune og REFA i samarbejde med områdets boligselskaber, Projekt Lindholm og Lindeskovskolen.

Initiativet til projektet kommer fra kommunens særlige udvalg 17-4 udvalget (Navnet 17-4, henviser til den kommunale styrelseslov § 17, stk. 4 der giver kommunalbestyrelsen mulighed for at nedsætte særlige udvalg til f.eks. rådgivende funktioner for kommunalbestyrelsen).

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...