genbrugscontainer

Tilbud til humanitære organisationer:

Få indholdet af genbrugscontaineren

På alle REFAs genbrugspladser kan borgerne aflevere brugbare ting i en særlig container. Vi kalder den genbrugscontaineren. Indholdet af containeren doneres til lokale afdelinger af humanitære organisationer der har indgået aftale med REFA.

Indtil 1. november 2017 er det muligt for humanitære organisationer at søge om at få indholdet fra genbrugscontainerne fra 1. januar 2018 og et år frem.

Vilkår for en aftale med REFA
Foreningen skal have mulighed for at tømme genbrugscontaineren mellem klokken 9.00-12.00 på hverdage. Det er sæsonbetonet for de forskellige pladser, hvor meget der afleveres og derfor varierer det, hvor tit genbrugscontaineren skal tømmes. På nogle genbrugspladser skal containeren tømmes en gang om ugen, på andre hver anden uge.

Fra nips til møbler, foreningen skal kunne aftage alle efffekter, der afleveres i genbrugscontaineren.

Der indgås aftaler for et år ad gangen.

Hvis jeres forening har et humanitært formål og I er interesserede i at få indholdet fra genbrugscontaineren, skal I kontakte Svend Aage Hansen, saah@refa.dk - i mailen skal I fortælle, hvilken organisation I kommer fra, hvor I vil sælge tingene og hvilken eller hvilke genbrugspladser I er interesserede i at afhente fra. Ansøgningen skal være REFA i hænde senest 1. november 2017.

REFA foretrækker at lave aftaler med lokale afdelinger af de humanitære organisationer.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...