Trykimprægneret træ

Udendørs træ på genbrugspladsen

Udendørs træ afleveres på genbrugspladsen. Husk det er farligt affald, så du skal udfylde en kvittering.

Udfyld og udskriv kvittering* Medbring to eksemplarerer, det ene afleveres sammen med affaldet på genbrugspladsen, det andet underskrives af genbrugspladsens medarbejdere og er din kopi. Den skal opbevares i fem år.

*) Fungerer kun på computer.

Husk at få en kvittering for farligt affald

Når du afleverer farligt affald, skal du bede personalet underskrive den kvittering, som du selv har udfyldt og taget med. Det gælder følgende affaldsfraktioner:

  • Asbest (max. 15 plader)
  • Udendørs træ 
  • Andet farligt affald 

Du skal selv udfylde oplysningerne om virksomheden og det affald, som du kommer med. Og du skal også anslå vægten af affaldet. Herefter kvitterer personalet for modtagelsen, når du afleverer affaldet.
 
Gem kvitteringen
Kvitteringen er dokumentation for, at du har afleveret dit farlige affald korrekt. Reglerne kræver, at du gemmer kvitteringen i fem år.
 
Download og udfyld kvitteringen*
Du kan udfylde og udskrive kvitteringen* direkte fra denne side. Husk at tage både original og genpart med på genbrugspladsen.

*) Fungerer kun på computer.

 

Se også

 
Dine kuponer er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere kuponer så klik på "Køb mere". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Køb mere

Gå til bestilling
Vent...