Billede af REFA, Nykøbing Falster, om natten

Borger

Velkommen til REFA – et moderne affalds- og energiselskab drevet af dig og mig. Sammen sikrer vi bæredygtig energiproduktion, forsyning og affaldshåndtering i hverdagen til fordel for hele Lolland-Falster.

Dagrenovation

REFA er ansvarlig for indsamling af dagrenovation, genbrugelige materialer og specialaffald fra private husstande. Vi står til rådighed for dig, hvis du oplever udfordringer med dagrenovation eller har spørgsmål til en af vores ydelser. Vi har gjort vores bedste for, at du kan finde al relevant information på vores hjemmeside.

Fjernvarme

REFA leverer 55 procent af al fjernvarme på Lolland-Falster. Er du derfor en af de 32.000 husstande, som vi leverer bæredygtig el eller varme til, så står vi naturligvis til rådighed for dig. Vi har gjort vores yderste for at samle al relevant information til dig, så du nemt kan finde det, som du leder efter på vores hjemmeside.

Genbrugspladser

Vores genbrugspladser har mange vigtige informationer, og vores medarbejdere kan svare på det meste. På vores hjemmeside kan du finde genbrugspladsernes åbningstider og vores ordensregler. Så kan du nemt planlægge dit besøg på genbrugspladsen, når du skal af med møbler, tekstiler, haveaffald, byggematerialer eller rest efter sortering.

Vi har gjort vores bedste, men skulle det ske, at du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Vi står klar til at hjælpe dig godt videre.