DELTAG I KONKURRENCEN

Lige nu kan du vinde en Bosch hækkeklipper akku 18-55 inklusiv Bosch batteri 18V 2,5Ah og Bosch lader AL 1830 CV til en værdi af 2.101,00 DKK !

Vil du være den heldige vinder, så du er klar til foråret? Så deltag i konkurrencen!

Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig REFAs nyhedsbrev.

Brug nedenstående formular

Erhverv Private

Må vi bruge de oplysninger, du har indtastet? Oplysningerne i denne formular bruges udelukkende til at sende dig REFAs nyhedsbreve minimum 6 gange om året.

Ja – REFA må gerne sende nyhedsbreve til mig

Vi beskytter dine data og behandler dem efter vilkårene i EUs forordning om behandling af personoplysninger. Ved at give dit samtykke accepterer du, at vi må behandle de indtastede data på ovennævnte vilkår. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet, du får tilsendt.

Information vedrørende konkurrencen

Nyhedsbrevet udsendes mellem 6-12 gange om året og kun via e-mail. Du kan i denne konkurrence kun deltage som borger og ikke som erhverv.

Vores nyhedsbreves indhold består hovedsageligt af information og påmindelser omkring praktiske ting som eksempelvis lukkedage, ændringer i afhentning af dagrenovation, nye sorteringskrav på genbrugspladserne og andet der er vigtigt for din hverdag. Der vil også være information om REFAs arrangementer for borgerne på Lolland-Falster. Sker der ting på landsplan, som vi mener kunne have din interesse, vil vi også informere om dette.

De oplysninger du tilmelder dig med, vil kun blive brugt til at sende dig REFAs nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen, ved at trykke på afmeld i bunden af nyhedsbrevet.

Vi gør opmærksom på at vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning mellem nye og eksisterende abonnenter 30. november 2022.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, andre serviceydelser eller produkter. Vi anbefaler ikke videresalg af præmien.