Hvornår får jeg nye poser og sække?

De grønne poser til madaffald og sækkene til plast og mad- & drikkekartoner udleveres én gang om året af REFA. Enfamilieboliger vil modtage nye poser/sække senest i august 2024, mens sommerhusejere vil modtage dem senest i oktober 2024. 

Jeg har opbrugt alle min poser og sække, er det muligt at anskaffe poser og sække før udleveringen?

Ja, på din nærmeste genbrugsplads kan du købe ekstra grønne poser til madaffald og sække til plast, mad- & drikkekartoner. Betalingen foregår via Mobilepay.

Må jeg bruge mine egne poser og sække?

Selvom vi tilbyder poser/sække til salg, er du også velkommen til at anvende dine egne. Til plast, mad- & drikkekartoner er det tilladt at bruge almindelige klare plastiksække. Når det gælder madaffald, skal posen være af plastik og må ikke være bionedbrydelige poser – da det har vist sig, at de ikke nedbrydes tilstrækkeligt. Plastikposer af almindelig plast sorteres fra i behandlingsprocessen.