Varmeværk Horbelev

Praktisk information

REFA Horbelev Fjernvarme A/S er et 100 procent kommunalt ejet aktieselskab, og skal som al anden offentlig forsyningsvirksomhed hvile i sig selv. Det vil sige, at der ikke er skattekroner indblandet, og at eventuelle overskud bliver anvendt til at forbedre de tekniske anlæg og til regulering af forbrugerpriserne.

Fjernvarmeforsyning i Horbelev følger de overordnede retningslinjer, som er angivet i varmeplanen for området og varmeforsyningsloven m.v.

Servicemål

REFA Horbelev Fjernvarme A/S mål er at yde forbrugerne den bedst mulige varmeforsyning til en billig og stabil pris.

Værket i Horbelev er en del af REFA Energi Holding A/S og får derfor del af de stordriftsfordele, der er forbundet med samdrift af biomasseværkerne i REFA Energi Holding A/S. De øvrige værker er Maribo-Sakskøbing Kraftvarmeværk, Stubbekøbing Fjernvarme, Gedser Fjernvarme, Nykøbing F. Biomasseværk og Holeby Halmvarmeværk.

Rationel drift og høj kvalitet

Det betyder rationel drift, når det gælder personaleomkostninger og indkøb. Samtidigt sikres et godt fagligt miljø, hvor medarbejderne til enhver tid har den nødvendige efteruddannelse og nyeste viden i fjernvarmebranchen.

Tilslutninger

REFA Horbelev Fjernvarme A/S forsyner 219 husstande (2022)

Barmarksværk

Fjernvarmeværket i Horbelev er et såkaldt barmarksværk, der producerer CO2 neutral fjernvarme baseret på halm. Varmen i Horbelev er ikke den billigste på Lolland-Falster, men selv små varmeværker kan levere billigere opvarmning til almindelige husstande sammenlignet med opvarmning baseret på el eller olie.

Find information

I menuen til venstre kan du finde yderligere praktisk information om Horbelev Fjernvarme.