Jagten på råstofferne, REFA Academy

Jagten på råstofferne

Jagten på råstofferne giver eleverne en unik indsigt i, hvor stor en rolle verdens råstoffer har for vores liv. Spillet er centreret omkring råstofferne i en ”helt almindelig smartphone”, hvor de findes i verden, og hvordan de udvindes; at der ikke er ubegrænsede mængder af dem, og hvordan udvinding af råstoffer har betydning for både det internationale samarbejde og for udviklingen af samfund.

Spil spillet på egen skole

Et spil og et undervisningsforløb for 8.-10. klasse

Jagten på råstofferne er et spil-baseret undervisningsforløb for elever fra 8.-10. klasse og ligger fagligt inden for samfundsfag, geografi samt fysik/kemi. Spillet er et fysisk brætspil i mega-format, som spiller sammen med en digital del: Jagten på råstofferne.

Spillet kan bookes tre dage af gangen

Det fysiske spil kan bookes tre dage af gangen. I lige uger fra mandag til onsdag, og i ulige uger fra tirsdag til torsdag. Begge dage skal spillet hentes senest kl. 16.00 og afleveres samme sted senest kl. 16.00 den sidste dag. Spillet kan hentes og afleveres i kundeservice på Energivej i Nykøbing Falster.

Pas på Jagten på råstofferne

REFA Academy forventer, at spillet returneres i den stand, det bliver afhentet og at vores formidler bliver orienteret om eventuelle mangler på materialer eller materielle beskadigelser. Vores formidler kan kontaktes her.

Bookingformular

Loading...