Tilmeld REFA nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev

Vil du informeres om, hvad der sker i “affaldsverdenen”?

Så tilmeld dig REFAs nyhedsbrev!

Nyhedsbrevet udsendes mellem 4 gange om året og kun via mail. Du kan vælge mellem at tilmelde dig som privat borger eller som erhverv.

Indholdet er hovedsageligt information og påmindelser omkring praktiske ting som eksempelvis lukkedage, ændring i afhentning af dagrenovation, nye sorteringskrav på genbrugspladserne og andet der er vigtigt for din hverdag. Der vil også være information om REFAs arrangementer for borgerne på Lolland-Falster. Sker der ting på landsplan, som vi mener kunne have din interesse, vil vi også informere om dette.

De oplysninger du tilmelder dig med, vil kun blive brugt til at sende dig REFAs nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen, ved at trykke på afmeld i bunden af nyhedsbrevet.

Desværre har vi oplevet at nogle nyhedsbrevsabonnenter ikke modtager nyhedsbrevet. Disse modtagere har youmail.dk konti. Det er ikke lykkes at finde årsagen.

Brug nedenstående formular

Jeg tilmelder mig nyhedsbreve henvendt til:

Må vi bruge de oplysninger, du har indtastet? Oplysningerne i denne formular bruges udelukkende til at sende dig REFAs nyhedsbreve minimum 6 gange om året.

Vi beskytter dine data og behandler dem efter vilkårene i EUs forordning om behandling af personoplysninger. Ved at give dit samtykke accepterer du, at vi må behandle de indtastede data på ovennævnte vilkår. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet, du får tilsendt, hvorefter vi vil ophøre med at behandle de indhentede personoplysninger.