REFA Nykøbing F.

1.-3. klasse

Mesterdetektiven Sigurd Skrald

Genbrugspladsuniverset er i fuld gang med at blive udviklet! Der går lidt tid endnu, inden det hele er på plads. Allerede nu kan vi afsløre, at en ny figur er flyttet ind i Energiby. Han hedder Sigurd Skrald! Han er en abe og vigtigst af alt: Han er mesterdetektiv!

Sigurd hjælper Henning

Historiefortællingen om Sigurd Skrald er rammen om tilbuddet til indskolingen 1.-3.klasse. Historien handler om mesterdetektiven Sigurd Skrald, som skal hjælpe Henning fra REFA med at finde det affald, som ikke vil findes.

Fortællingen begynder før besøget på genbrugspladsen

Historien starter allerede inden besøget på den lokale genbrugsplads og fortsætter både under og efter besøget. Der vil være aktiviteter og opgaver forbundet med fortællingen. Og så skal I selvfølgelig møde Sigurd Skrald i egen høje bamseperson!

Det bliver sjovt og spændende

Vi arbejder på sagen og tester aktiviteter og formidlingsmetoder, så et besøg bliver sjovt og spændende! Børnene vil få indsigt i affaldssortering, genanvendelse, genbrug og deres eget ansvar for sammen at skabe en bæredygtig fremtid. Besøget foregår på den lokale genbrugsplads og varer ca. 1 time.

Book et besøg på genbrugspladsen

Husk relevant tøj, da det foregår udendørs.
Find jeres nærmeste genbrugsplads – vælg mellem:

Find materiale til forløb om affald her