REFA Nykøbing F.

Årsopgørelse & Budget

Års­opgørelse/varme­opgørelse samt budget

Varmeværket har regnskabsperiode fra 1. januar til 31. december. Værket udarbejder en årsopgørelse for året, der afsluttes, og et budget for det kommende regnskabsår. Hvis du fraflytter din bolig midt i regnskabsåret, udarbejdes en varmeopgørelse.

11 acontorater om året

Der udsendes ikke opkrævning i januar måned, da vi udarbejder årsopgørelse og budget, dog er forbrug og fastafgift for januar måned indregnet i de efterfølgende 11 acontorater.

BEMÆRK, at årsopgørelse + budget sendes via NETS. Hvis du er tilmeldt betalingsservice, så modtages disse som bilag i Netbank den første hverdag i februar. Der er også mulighed for at gå ind via selvbetjeningen og se dokumenter. Du logger på selvbetjeningen med brugernavn og adgangskode, som findes på budgettet. Efter første login, har du mulighed for at ændre dine loginoplysninger efter eget valg. Er du flyttet, kan du ikke længere logge ind og se disse oplysninger.

Er du ikke tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse + budget med almindelig postHvis du er tilmeldt e-Boks og har givet samtykke til os, så modtager du bilagene i din e-Boks